Temple and Sons

25/11/2016

たまーーーのレストランレポート。

大好きなシェフ、ジェイソンアサーントンのオープンしたばかりのレストラン”Temple and Sons”。友人とランチに行ってきました。インテリアはちょい古めのいい感じのイギリスのお店とかバーとかそんな雰囲気。そんなに広くないんですけどね。スタッフもキッチンも男性多めで皆ハンサム、イェーイ!

ジェイソンと言えば、なんとなく肉料理のイメージなのだけど、そういえば美味しいポークって食べたことないな、と思ったので、ポークチョップをオーダー。友人はビーフサーロインとショートリブ。このポークの美味しいこと、臭みとか全くない、何のお肉だっけ?でも炭火焼きの香ばしさが漂って、ソースも最高に美味しかった。友人のビーフもそれぞれ本当に美味しい。特にショートリブはトロトロ。グリーンチリとコリアンダーの相性もバッチリでした。

残念だったのはあまりも大きなポーションでデザートがオーダーできなかったこと。いつもは必ず、、なんですけど。しかもランチなのに夕飯も不要。寝るまで満腹でした。また行きたいレストランってそんなにないけど、きっとまた近々。。。

One of my favourite chefs, Jason Athernton’s latest restaurant “Temple and Sons”. I  went to there with my friends for lunch. The interior was cosy like old British grocery / bar and all staff was very nice. They are good looking and very friendly, yes!!

My choice was Wood fires Pork Chop. My friend ordered Beef sirloin and short rib. Very tender pork and nice charcoal aroma. This is the best pork I have ever eaten. We tried and share everything. Both plates were very tasty and rib was almost melted in my mouth.

Unfortunately, I couldn’t order dessert, usually I order, as the meat was large portion. I was full until late evening. Actually I regret later. . . I will comeback here definitely.

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