ピザ風ピーマン

18/11/2015

Grilled Pepper with Mozzarella

grilled_pepper_mozzarella

野菜のピザ。これだったら野菜が苦手な子供も食べてくれるかな。

写真は(一見巨大トウガラシの様に見えるけど実はとても甘い)ロマーノペパーですが、ピーマンにしたり、パプリカの色を変えると、表情も違ってきます。チョリソで風味と味をプラスしています。ない場合はベーコンやソーセージでも構いません

Pizza on the pepper. Kids will love it.

Any kind of peppers would be used instead of Romano pepper. You can use bacon or sausage if you like.

6個分(3人分)/ Serves 3 (2 each)

  • お好みのピーマン : pepper or romano pepper—3個
  • オリーブオイル : olive oil—大さじ1
  • ミニトマト : mini tomatoes—6個
  • チョリソ : cooking chorizo—1本(50g)
  • モッツァレラチーズ : mozzarella cheese—150g
  • フレッシュバジルの葉 : fresh basil—6枚
  • 塩 : salt—少々
    * オーブンを200度に温めておく/ Preheat the oven to 200℃
  1. ピーマンを縦半分に切り、オイルを回しかける。温めたオーブンで約10分焼く。
  2. チョリソは縦1/4にしてから小口切り、トマトはスライス、モッツァレラは1cm角程度に切る
  3. トマト、チョリソ、モッツァレラをのせ、もう一度オーブンで10分程度焼く仕上げに塩少々と、刻んだバジルを散らして出来上がり
  1. Halve the peppers and drizzle with the oil all over them. Grill them in the preheated oven for about 10 mins.
  2. Quarter the chorizo and chop them. Slice the tomato. Cut the mozzarella into 1cm cubes.
  3. Lay the tomatoes, chorizo, mozzarella on the peppers. Put back the oven and grill another 10 mins.
  4. Sprinkle with salt and chopped basil. Serve immediately.

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