ピザ風ピーマン
18/11/2015
Grilled Pepper with Mozzarella
野菜のピザ。これだったら野菜が苦手な子供も食べてくれるかな。
写真は(一見巨大トウガラシの様に見えるけど実はとても甘い)ロマーノペパーですが、ピーマンにしたり、パプリカの色を変えると、表情も違ってきます。チョリソで風味と味をプラスしています。ない場合はベーコンやソーセージでも構いません
Pizza on the pepper. Kids will love it.
Any kind of peppers would be used instead of Romano pepper. You can use bacon or sausage if you like.
6個分(3人分)/ Serves 3 (2 each)
- お好みのピーマン : pepper or romano pepper—3個
- オリーブオイル : olive oil—大さじ1
- ミニトマト : mini tomatoes—6個
- チョリソ : cooking chorizo—1本(50g)
- モッツァレラチーズ : mozzarella cheese—150g
- フレッシュバジルの葉 : fresh basil—6枚
- 塩 : salt—少々
* オーブンを200度に温めておく/ Preheat the oven to 200℃
- ピーマンを縦半分に切り、オイルを回しかける。温めたオーブンで約10分焼く。
- チョリソは縦1/4にしてから小口切り、トマトはスライス、モッツァレラは1cm角程度に切る
- トマト、チョリソ、モッツァレラをのせ、もう一度オーブンで10分程度焼く仕上げに塩少々と、刻んだバジルを散らして出来上がり
- Halve the peppers and drizzle with the oil all over them. Grill them in the preheated oven for about 10 mins.
- Quarter the chorizo and chop them. Slice the tomato. Cut the mozzarella into 1cm cubes.
- Lay the tomatoes, chorizo, mozzarella on the peppers. Put back the oven and grill another 10 mins.
- Sprinkle with salt and chopped basil. Serve immediately.
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